Нови адреси на статиите в Безжичка

3 май, 2020
Spread the love

От днес адресите на публикациите в сайта имат по-различен изглед. Ако до сега връзката към статията за Apple Watch е имала адрес https://bezjichka.eu/292, то сега тя е с адрес https://bezjichka.eu/apple-watch-series-5-osnovni-funktsii-predimstva-nedostatatsi/.

Досегашното положение се дължи на лошо планиране още при създаването на сайта, следствие на недостатъчно разбиране. Но животът е безкрайно училище и всички сме ученици в него.

Промяната за съжаление означава, че споделените до този момент препратки към която и да е статия в сайта са вече невалидни т.е. няма да отведат до желаната страница. Означава и допълнителна работа за мен. Това има своите неудобства, но в дългосрочен план има повече позитиви. Те се изразяват в лесно четими адреси, които подсказват съдържанието, както и подобрени резултати в търсачките.

Поднасям извинения на всички за възможните неудобства и благодаря за разбирането.

 

Допълнение

Вече всички стари връзки би трябвало да сочат към новите им адреси. В случай, че разполагате с адрес от типа bezjichka.com, просто сменете com с eu. Ако попаднете на „мъртъв“ линк, не се колебайте да го докладвате във формата за контакт.

Публикувано от

negi4a

Роден и израснал в малко градче, обичам спокойствието. То ми дава възможност да разсъждавам, да експериментирам и да се радвам на живота и природата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита от спам Задължително поле! Допустимото време изтече! Моля, опреснете екрана!