Webvisum вече работи с най-новите версии на Mozilla Firefox

15 април, 2016
Spread the love

Преди известно време стана ясно, че добавките за Mozilla Firefox трябва да се подписват. Тъй като Webvisum не се разработва активно, трябваше да се използват заобиколни начини, за да може тя да продължи да работи в браузера. Те обаче също щяха да спрат да работят от версия 45, която вече е факт. За щастие вече не се налага подобна гимнастика. Благодарение на James Scholes, разработчик на Codex, за която ще стане въпрос в бъдеще, вече имаме работещо решение, което можете да изтеглите. Добавката е преминала официалния процес за подписване на Mozilla и продължава да е безплатна. Тя ще използва сървърите на Webvisum.Вашият акаунт би трябвало да работи, както преди.

Инсталиране

Използвайте линка по-горе, за да изтеглите добавката като файл. Отворете Mozilla firefox и използвайте ctrl+o, за да достигнете до файла и го отворете. Следвайте процедурата за инсталиране на добавки като накрая рестартирате програмата. Ако този процес не сработи, твърде вероятно е браузерът да е забранил добавката поради това, че предишната й версия не ебила подписана. Ако е така, премахнете добавката и я инсталирайте отново.

Публикувано от

negi4a

Роден и израснал в малко градче, обичам спокойствието. То ми дава възможност да разсъждавам, да експериментирам и да се радвам на живота и природата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита от спам Задължително поле! Допустимото време изтече! Моля, опреснете екрана!