Youtube logo

Един лесен начин за изтегляне на MP3 файлове с високо качество от Youtube

17 юни, 2020
Spread the love

В наши дни много потребители използват популярната видео платформа Youtube както за забавление и получаване на полезна информация, така и за слушане на музика. Ако искате да съхраните на вашия компютър аудио съдържанието на даден видеоклип, има много начини да го направите. Тук ще ви представя един от тях.

Уеб сайтът youtubetomp3music.com е лесен за използване с екранен четец. Това, което го отличава от останалите подобни услуги е, че можете да изберете 320 kb/s като качество на изтегления MP3 файл, което е максималното за този формат. Така бихте могли да съхранявате музика с високо качество на вашия компютър, без да се притеснявате, че в даден момент видеоклипът ще бъде премахнат. За да изтеглите MP3 файл, направете следното:

  1. Влезте в Youtube и намерете интересуващия ви видеоклип.
  2. Копирайте адреса, който води към него.
  3. Отворете youtubetomp3music.com.
  4. В полето за търсене поставете копирания по-рано адрес и активирайте бутона „Go“. Ще се зареди нова страница. Ако всичко е наред, в нея ще видите заглавието на интересуващия ви видеоклип, както и неговото времетраене.
  5. От падащия списък изберете формата, в който искате да е изтегления файл.
  6. Активирайте бутона „Convert“.
  7. Изчакайте известно време, докато под него не се появи връзката „Download“. Последвайте я и ще се отвори стандартен прозорец за запис на файл.

Забележка: Ние от „Без Жичка“ не подкрепяме изтеглянето на пиратско съдържание и използването на гореописания уеб сайт е на ваша отговорност. Легален начин за слушане на музика чрез популярната видео платформа е услугата Youtube Music, която можете да използвате на вашия компютър, смартфон или таблет.

Публикувано от

Стефан Цвятков

Роден съм в Габрово, но живея в София. Не мисля, че съм толкова пестелив, както е известно за повечето габровци. Харесва ми да чета книги и всякакви текстови материали, както и да слушам музика от различни жанрове. Технологиите са ми страст и се старая да се информирам за непрекъснато променящите се тенденции. Обичам да се ровя в настройки, да изпробвам различни приложения и устройства, като по този начин придобивам нови впечатления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита от спам Задължително поле! Допустимото време изтече! Моля, опреснете екрана!